Hirdetés

Legendás szörnyfilm remake-jén dolgozik az Aquaman rendezője

|

A fekete lagúna szörnye cím mond nektek valamit?

Hirdetés

Bár valahol A múmia reboot környékén bebukott a Universal Pictures azon törekvése, hogy összehozzon egy összefüggő szörnyuniverzumot, a Dark Universe-t (emlékeztek még arra a fotóra, amelyre összetrombitálták ennek színészeit?), azonban a stúdió nem mondott le róla, hogy új életet leheljen egy-egy régi szörnyébe. Még idén láthatjuk például a Nosferatu feldolgozást Robert Eggers rendezésében, 2025-öt pedig az új Farkasember nyitja a Blumhouse-tól. 

James Wannak rendezőként (Fűrész, Insidious és Démonok között filmek, Eleven kór) és producerként (Fűrész franchise, Annabelle, Amikor kialszik a fény, M3GAN) is rengeteg tapasztalata van a horrorfilmek terén, nem véletlen, hogy az általa rendezett Aquaman filmek mellé akart egy horrorisztikus spin-offot, amely az első filmben megismert ároklakó lényekre koncentrált volna. 

Hirdetés

Abból a projektből nem lesz ugyan semmi, egy vízi szörnyet azért mégis sikerült elcsípnie Wannak: a Variety számolt be róla, hogy nagy valószínűséggel James Wan fogja rendezni A fekete lagúna szörnye remake-et, amely a Universal Pictures 1954-es horrorklasszikusán alapulna. A remake-et úgy írja le a Variety, mint egy "földhözragadt, modernizált újragondolást, amely a zsigeri horror felé hajlik, miközben tisztelettel adózik az eredeti klasszikusnak". 

Korábban számos filmes szeretett volna összehozni egy ilyen újragondolást, többek között Guillermo del Toro, Gary Ross és James Gunn is, de egyik sem jött össze. Egy ideig Will Beall dolgozott a forgatókönyvön, de nem tudni, hogy Wan számára ki fogja írni a szkriptet. Érdemes azonban megemlíteni, hogy a rendező már dolgozott együtt Beallel az első Aquamanen, így lehetséges, hogy azt a változatot fogják továbbfejleszteni, egyelőre még kevés konkrétum érkezett a projektről. 

Wan következő projektjének egyébként a The Call of Cthulhut szemelte ki korábban, de nem tudni, hogy ezt hozza-e össze előbb, vagy A fekete lagúna szörnye remake-et.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)