Hirdetés

Legalább ennyi évadot még biztos kap a Rick és Morty sorozat

|

Ha minden a tervek szerint halad, akkor a 2020-as éveket már Rickkel és Mortyval együtt fogjuk végigélni.

Hirdetés

A Rick és Morty 8. szezonja a tervek szerint 2025-ben fog befutni, de a készítők azt már tavaly is megerősítették, hogy már a 10. évadig több szezont is berendeltek a sorozatból.

A napokban zajló New York Comic-Con további jó híreket hozott a műsor rajongóinak: a hivatalos Rick és Morty panelen maga Dan Harmon és Scott Marder jelentették be a 12. szezont is, így legalább 2029 már biztosan kapni fogunk új epizódokat.

Hirdetés

Az Adult Swim elnöke, Michael Ouweleen is megszólalt a hírek kapcsán:

"A Rick és Morty már az első szezonnal feladta a leckét a felnőtt animáció piacának, és a leckéztetést nem mostanában fogják abbahagyni. Dan, Scott és a többiek elképesztő tehetséget raknak abba, hogy folyton felülmúlják önmagukat, én pedig csatlakozni fogok a többmilliós rajongótáborhoz, akik azt figyelik, hogy milyen kalandokra visznek majd el bennünket a következő években."

Ki tudja, hogy van-e még annyi ebben a sorozatban, hogy kibírjon egy évtizedet, de a választ már biztosan meg fogjuk kapni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)