Hirdetés

Közleményt adtak ki a The Boys alkotói a Trump elleni merénylet miatt

|

Még a finálé címét is megváltoztatták, nehogy bárki azt higgye, hogy a közelmúlt eseményei hatással voltak a sorozatra.

Hirdetés

Mától elérhető az Amazon Prime Videón a The Boys 4. évadának minden része, így a napokban már azok is nekiülhetnek, akik egyben szeretnék ledarálni a sorozat utolsó előtti szezonját. Azt viszont korábban is egyértelművé tették az alkotók, hogy a politika fontos szerepet játszik a történetben, és azt is, hogy Victoria Neuman alelnökjelölt, illetve Robert Singer elnökjelölt ellen merénylet készülődik.

A Trump exelnök elleni gyilkossági kísérlet miatt azonban fontosnak tartották ezt ismét kihangsúlyozni, így amellett, hogy az epizód címét megváltoztatták arra, hogy "A negyedik évad záróepizódja", egy közleményt is kiadtak Instagramon.

Hirdetés

Ez eképpen szól: 

"A The Boys évadzárója fiktív politikai erőszak jeleneteit tartalmazza, amit egyes nézők felkavarónak találhatnak, különösen a Trump volt elnök elleni, sérülésekkel és tragikus halálesetekkel járó merénylet fényében.

A The Boys egy fiktív sorozat, amelyet 2023-ban forgattunk, és minden jelenet vagy cselekményszál hasonlósága ezekkel a valós eseményekkel véletlen, nem szándékos. Az Amazon, a Sony Pictures Television és a The Boys producerei a leghatározottabban elutasítják a valós világban elkövetett bármilyen erőszakot."

Még nem tudjuk, mikor érkezhet a The Boys ötödik egyben utolsó évada, ahogy azt sem, mikor folytatódik a Gen V, az a spin-off, aminek cselekménye szorosan kapcsolódik a fő szériához, és kihagyhatatlan minden rajongónak. Ha az még nem volt meg, mindenképp pótoljátok a 4. évad előtt.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)