Hirdetés

Könnyen lehet, hogy Margot Robbie gyermeket vár

|

Első gyermekét várja a Barbie 34 esztendős színésznője.

Hirdetés

Túlzás nélkül állítható, hogy Margot Robbie jelenleg karrierje csúcsán jár, az Oscar-, BAFTA- és Golden Globe-díjra jelölt ausztrál színésznő és filmproducer nevéhez olyan filmek fűződnek, mint A Wall Street farkasa, a Babylon, a Barbie, vagy épp mindhárom olyan DC-s mozi, amiben feltűnt Harley Quinn karaktere (Suicide Squad - Öngyilkos osztag, Ragadozó madarak, The Suicide Squad - Az öngyilkos osztag).

Robbie 2018-ban még arról beszélt, hogy annyira elfoglalt a két kutyájával, hogy egyelőre nem tud a gyermekvállalásra gondolni, de a jelek szerint az eltelt nagyjából hat évben ez bizony megváltozott. Nagyon úgy fest ugyanis, hogy Robbie gyermeket vár.

Hirdetés

A színésznő 2016 decemberében ment hozzá Tom Ackerley-hez, akivel azóta is boldog házasságban élnek. Robbie-t a Daily Mail nemrég a Comói-tónál fotózta le, és az akkor készült képek alapján lett tele ma a világsajtó azzal, hogy nagy valószínűséggel a színésznő várandós. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)