Hirdetés

Kit Harington elárulta, hogy miért nem hajlandó megnézni a Sárkányok házát

|

Nem ő az egyetlen, aki nem szeretne még egy jó darabig visszalátogatni az univerzumba.

Hirdetés

Sokáig tervben volt egy, a Havas Jonra fókuszáló spin-off sorozat, amely a Kit Harington által megformált karakter eddig nem ismert történetével bővítette volna a Trónok harca univerzumát. Az azóta parkolópályára került leágazás ötlete egyébként Harington fejéből pattant ki, aki a minap arról mesélt, hogy mit gondol a nemrégiben második évaddal jelentkező Sárkányok háza előzménysorozatról.

Az Assosicated Press-szel folyatott beszélgetése során Harington elárulta, hogy egyszerűen nem tudja végignézni a szériát, mi több, a Trónok harcához sem tervez visszatérni egy darabig, ugyanis kissé telítődött az univerzummal.

Hirdetés

"Egyszerűen nem vagyok képes arra, hogy végignézzem. Úgy gondolom, túl sok időt töltöttem benne [utalva az univerzumra - a szerk.], de minden jót kívánok nekik. Úgy hallottam, hogy remek és nagyon jól megy. Ennek ellenére nem hiszem, hogy valaha is meg fogom nézni, és szerintem a Trónok harcát is mellőzőm néhány évig."

- fogalmazott a színész.

Harington nyolc évadon keresztül formálta meg Havas Jon karakterét a Trónok harca sorozatban, így érthető, hogy egy kis időre most jegelné az univerzumot.

Egyébként nem ő az egyetlen, aki elárulta, hogy nem hajlandó megnézni a Sárkányok házát. 2023 januárjában a Trónok harca Daenerys Targaryenje, Emilia Clarke is hasonlóan nyilatkozott. Nem rejtette különösebben véka alá, hogy az előzménysorozat olyan érzés számára, mint egy félresikerült osztálytalálkozó: piszok kellemetlen, de legalább nem kötelező.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)