Hirdetés

Kiszivároghatott a Rey által vezetett új Jedi Rend logója

|

Ha minden igaz, akkor az egyelőre még cím nélküli új Star Wars moziban fogjuk látni ezt a logót.

Hirdetés

Jelenleg több mint féltucat Star Wars mozifilm készül, vagy van tervezés alatt. Akadnak olyan projektek, amikről hosszú ideje nem hallottunk, mint a Patty Jenkins-féle Rogue Squadron, Shawn Levy vagy Rian Johnson mozija,  Taika Waititi filmje, a még rendező nélküli Lando, de vannak olyan tervek, amik már jóval közelebb állnak a megvalósuláshoz. Ez elsősorban Jon Favreau filmjére értendő, mivel a The Mandalorian & Grogu már tervezett premierdátummal is rendelkezik, 2026. május 22-én fog megérkezni az amerikai vetítőtermekbe. Ezen felül pedig készül Dave Filoni filmje, ami összefésülő a mandóverzum összes sorozatát, jön James Mangold munkája, ami 25 ezer évet repül vissza az időben, és az első jediről mesél, illetve, Sharmeen Obaid-Chinoy kvázi 10. része.

Félreértés ne essék, nem egy új számozott Star Wars epizódról van szó, nem egy új trilógia indul el a jövőben, de kronológiailag a 9. epizód utánra tehető ez a film, mivel a sztori szerint 15 évvel a Skywalker kora eseményei után járunk majd, és egy új Jedi Rendet ismerhetünk meg, amit Rey fog vezetni. Daisy Ridley természetesen visszatér, de nem ő lesz a film főszereplője. Most a legutoljára említett projekt kapcsán érkezett némi szivárgás.

Hirdetés

Egy tweet alapján ugyanis egy Star Wars merch leleplezte az ebben a moziban debütáló új Jedi Rend logóját, ami a jelek szerint a Lázadás klasszikus emblémáját vetíti azzal a Jedi szimbólummal, ami a korszak (New Jedi Order) hivatalos logójával vegyül. Teljesen őszintén, elég fura lenne, ha már most elkezdenének egy olyan filmet merchök formájában promózni, aminek még a forgatása sem indult el, és egy ideig valószínűleg nem is fog. Kezeljétek tehát az egészet kellő kétellyel, és akkor baj nem lehet.

Az eredeti tweetet azóta törölték, de természetesen ami egyszer felkerül az internetre, azt nehezen lehet véglegesen levakarni róla. Szóval íme maga a kép, ami elvileg az új Jedi Rend logóját villantja meg:

Nektek hogy teszik a logó?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)