Hirdetés

Kiszivárgott az Arcane második szezonja, vigyázzatok a spoilerekkel!

|

A Riot szériája is idő előtt bukkant fel a neten, a Netflix kénytelen volt közbelépni.

Hirdetés

A Netflixen valahogy sikerült lyukat ütni, így rengeteg animációs tartalom került ki bőven a tervezett premier előtt. Csütörtökön már beszámoltunk a Terminátor és egyéb animék kiszivárgásáról - kevesen kapják még fel a fejüket a DanDaDan 6 részének felbukkanására, tegnap este azonban egy sokkal súlyosabb szivárgás is történt: a milliók által izgatottan várt Arcane folytatása is kikerült.

Először Twitteren kezdtek keringeni linkek, aztán a Redditet és szép lassan minden fórumot és közösségi oldalt bejárt a hír. Amikor legutóbb láttuk, akkor még négy részről volt szó, melyek alacsony felbontásban (360p körüli minőségről beszélünk), vízjelektől elrondítva bukkantak fel megosztókon.

Hirdetés

A Netflix nem lépett közbe órákig, így persze ezek szétterjedtek az interneten, de valaki leadhatott egy fülest, mert azóta már megkezdődött a takarítás.

Tegnap nem úgy tűnt, mintha a Netflixet érdekelték volna a szivárgások, de mára már aktivizálták magukat az illetékesek. Mindent kezdenek lelövetni, de ettől függetlenül arcane-es spoilerek már útnak indultak. Óvatosan nézelődjetek a közösségi oldalakon a második évad novemberi premierjéig.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)