Hirdetés

BREAKING: kiszivárgott a Terminátor: A vég kapujában teljes évada és több más Netflix-anime

|

Valahol van a piros csapatnak egy biztonsági rése, amin épp sugárban ömlenek ki az anyagok.

Hirdetés

Anime-rajongók figyelem, spoilerek terjednek mindenfelé! Olyan még meg nem jelent szériákból, mint a Terminátor: A vég kapujában, a DanDaDan és a Ranma 1/2 szivárogtak ki teljes epizódok. A Netflixhez vagy betörtek, vagy valaki nagyon lelkesen osztogatja szét a csak neki szánt mintákat.

A lényeg, hogy alacsony felbontású, vízjelekkel ellátott jelenetek (és teljes epizódok) terjednek torrent-oldalakon, fórumokon és a Twitteren/X-en. Egyelőre úgy tűnik, hogy se a Netflix, se az érintett stúdiók nem léptek közbe.

Hirdetés

Több sorozatból is előkerültek főcímek és epizódzáró stáblisták, de a DanDaDan esetében 6 teljes rész vált elérhetővé, míg a Ranma 1/2-ből az első, harmadik és negyedik epizódokra találhat rá, akik áttúrja értük a netet. Linkeket nem teszünk közzé, ne is kérjétek!

A legfájóbb szivárgás a streamingszolgáltató számára a Terminátor: A vég kapujában teljes évada lehet a hiánytalanul kikerült Mononoke the Movie: Phantom in the Rain mellett.

A korábban említett DanDaDan és a Ranma pedig az őszi szezon két nagy dobásának ígérkezik, de nyilván nem segíti a hype-ot, amikor a sorozatok közel fele közkézen forog. Egyelőre várjuk az illetékesek reakcióját a helyzetre, de ki tudja még, hogy mi fog előkerülni a következő napokban.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)