Hirdetés

Kis híján megdöntötte a Marvel nézettségi rekordját a boszorkányos Mindvégig Agatha

|

Kathryn Hahn varázslatos, és eddig úgy tűnik, hogy ezt a nézők is díjazzák.

Hirdetés

Dacára annak, hogy a nagy sikerű WandaVízió spin-offja, előzetesen kevesen mertek volna nagyobb tétekben fogadni arra, hogy a több címváltáson is átesett Mindvégig Agatha közel kerül ahhoz, hogy megdöntse a Marvel-sorozatok nézettségi rekordját. A csúcstartó még mindig a Loki második évada a maga 10,9 milliós premierjével, de az ezüstérmet már nyugodtan az Agatha Harkness köré szőtt minisorozat nyakába akaszthatjuk, ugyanis 9,3 millió néző volt kíváncsi rá az első héten.

Persze ez önmagában még nem jelenti azt, hogy garantáltan sikerként vonul majd be a Mindvégig Agatha a történelembe, hiszen pár hónapja a Disney+ egy másik saját gyártású sorozata, a Star Wars: Az akolitus is erősen nyitott, de a folytatás már nem alakult ennyire szívderítően.

Hirdetés

Mindenesetre a Disney elégedett lehet a rajttal, főképp annak tükrében, hogy a The Hollywood Reporter beszámolója alapján ez a stúdió legolcsóbb Marvel-sorozata. Az alkotók elsősorban azzal tudták kordában tartani a költségvetést, hogy amikor csak lehetett, mellőzték a CGI-t, helyette hagyományos trükkökkel, maszkokkal és sminkkel dolgoztak.

Annak, aki még nem fáradt bele a Marvel futószalagon érkező produkcióiba, annak a jelenleg a harmadik epizódjánál tartó (még hat rész követi) sorozatot az Agatha szerepében valósággal lubickoló Kathryn Hanh üdítő játéka mellett azért érdemes nézni, mert a legvadabb rajongói teóriáknak szolgáltat alapot.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)