Hirdetés

Kiderült pár fontos részlet a Deadpool & Rozsomák történetéről, és ezek nem fognak mindenkinek tetszeni

|

Megtudtuk, mennyi idő telt el az előző film óta, és milyen események zajlottak le mindeközben.

Hirdetés

Már tényleg nincs messze a Deadpool és Rozsomák premierje: szinte napra pontosan egy hónap múlva megtudhatjuk, milyen kalandokba keveredik Wade és Logan. A Total Film magazin a közelmúltban foglalkozott a filmmel, és a történetről szóló egyik mondat jelentősen megosztotta a rajongókat.

Aki úgy akar majd beülni rá, hogy semmit nem tud, ne olvasson tovább - valószínűleg az első öt percben kiderülnek azok a dolgok, amikről itt most szó lesz, de mégis csak spoilerek, így hát szólunk előre.

Hirdetés

A szóban forgó mondatból több fontos dolog is kiderült. Megtudtuk, hogy hat évvel a Deadpool 2 eseményei után Wade sikertelenül próbál autókat eladni, Vak Al vérnyomás-gyógyszereit árulja, hogy tudja fizetni a bérleti díját, és... Vanessának új pasija van. 

Egy ilyen "csavar" nyilván megosztó, hiszen Wade megmentette exbarátnője életét, és amúgy is úgy tűnt, összeillenek, de érthető, ha Vanessa inkább kerülné mindazt a nehézséget, ami a hősködéssel, meg úgy általában Deadpool életével jár. További részleteket június 24-én fogunk megtudni, amikor a Deadpool & Rozsomák mozikba kerül.

Ti mit gondoltok erről?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)