Hirdetés

Kiderült, hogyan szivárgott ki a Sárkányok háza 2. évadának fináléja

|

Az HBO nyilatkozatban biztosított minden rajongót arról, hogy minden erejével igyekszik megakadályozni a kikerült felvételek terjedését.

Hirdetés

Csupán hétfő reggelig kell várni arra, hogy megtudjuk, hogyan zárul a Sárkányok háza 2. évada. Az eddigi epizódok alapján a sorozat a vegyes megítélésű első szezon után magára talált, de a lezárás még akármit hozhat.

Néhányan már nagyjából tudhatják, mire számíthatnak, ugyanis a napokban ellepték a netet (elsősorban az X-et, a TikTokot és a Redditet) jelenetek, amik az utolsó epizódból származtak. Mivel ezt még a sajtó sem láthatta, az HBO is nyomozni kezdett.

The Hollywood Reporternek küldött közleményben elmondták, egy forgalmazó partner hibája miatt történhetett meg az eset, és mindent megtesznek, hogy a közösségi oldalakról eltűnjenek a jelenetek.

Hirdetés

Sajnos komoly spoilerek is felbukkannak, így aki inkább teljes egészében élvezné az epizódot, kerülje a fent említett oldalakat a jövő hét elejéig. 

A Sárkányok háza már biztosan folytatódik a harmadik évaddal, de hogy mikor, az egyelőre kérdéses. A 2. évad 8. epizódjának előzetesét alább láthatjátok magyar felirattal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)