Hirdetés

Kiderült, hogy melyek Hayden Christensen kedvenc videojátékai

|

Az Anakin Skywalkert/Darth Vadert megformáló színész valaha nagy gamer volt.

Hirdetés

Nagyot lendített Hayden Christensen 1993-ban kezdődött karrierjén, amikor kiválasztották Anakin Skywalker szerepére, és 2002-es A klónok támadásában, valamint a 2005-ös A Sith-ek bosszújában láthattuk, hogyan válik Darth Vaderré. Nagy kiugrási lehetőség volt ez a fiatal színésznek, ami hozott is neki egy-két ismertebb címet, mint a Hipervándor, de összességében nem sikerült kitörnie, többnyire gyenge pontszámokat kapott alkotásokban bukkant fel, sőt néha évekig semmiben.

A 2010-es évek végétől kezdődően aztán visszatért az életébe a Star Wars: előbb cameózott a Skywalker korában, majd az Obi-Wan Kenobi és az Ahsoka sorozatokban is újfent Anakin/Darth Vader, bőrébe bújt, ráadásul a Baljós árnyak 25. évfordulója kapcsán ő is végignyilatkozta az internetet. 

Hirdetés

Csak idő kérdése volt, hogy Christensen eljusson az olyasfajta YouTube-os interjúkhoz, amikben például kiskutyákat simogatva vagy éppen különféle nassolnivalókat fogyasztva kell beszélgetnie. A színész ezúttal a Wired videójában válaszolja meg azokat a kérdéseket, amiket a legtöbben feltettek vele kapcsolatban a Google keresések során, ezekből pedig az is kiderül, hogy melyek Christensen kedvenc videojátékai. Vagyis melyek voltak, ugyanis most már az apaságra fókuszál:

"Régebben sokat játszottam videojátékokkal. Most már nem annyira, mióta apa lettem. Nagyon szerettem a Call of Dutyt, a Halót, aztán a FIFÁ-t is. A FIFA volt a kedvencem. Általában a Manchester Uniteddel játszottam."

Christensennek egy gyermeke van, egy lánya, akit korábbi párjával, Rachel Bilson színésznővel közösen nevel. 2014-ben lett apa, így a játékosok azt kezdték el találgatni, hogy milyen konkrét Halo- és Call of Duty-játékokkal játszhatott, mielőtt megszületett a gyermeke, és bár ezzel kapcsolatban nem derültek ki konkrétumok, a rajongók azzal viccelődnek, hogy "annak idején" simán játszhattak Anakin Skywalker ellen a Halo 3-ban, és még csak fogalmuk sem volt róla. 

Alább visszanézhetitek a teljes videót, elhangzanak benne más érdekességek is a színészről: 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)