Hirdetés

Kiderült, hogy kit alakít Giancarlo Esposito az Amerika Kapitány: Szép új világban

|

A film zárt körben vetített trailere megerősíti Vörös Hulk kilétét, és végre az Örökkévalók eseményeivel is foglalkozik.

Hirdetés

Noha a San Diego Comic-Conhoz hasonló rendezvényekről számos információhoz juthatunk online is hivatalos csatornákon keresztül, valamint a rajongók közösségi médiában megosztott bejegyzései révén, a szélesebb nyilvánosság sok mindenről lemarad, ami a helyszínre kilátogató közönség privilégiuma. Ilyenek például azok az előzetesek is, amelyek csak hetekkel vagy hónapokkal később válnak elérhetővé.

Bár arra azért kiemelten vigyáznak az érdekelt felek, hogy egyetlen trailer se szivárogjon ki, az információ áramlásának nem fekszenek keresztbe. Ebből fakadóan számos érdekességet megtudhatunk pusztán a helyszíni beszámolókból.

Hirdetés

A jövőre érkező Amerika Kapitány: Szép új világ SDCC-s előzetese például leleplezte Giancarlo Esposito karakterét. A színésznek igaza volt, senkinek sem sikerült eltalálnia, hogy kit alakít a filmben, még a leginkább megalapozottnak tűnő tipp (George Washington Bride) is tévesnek bizonyult, mivel Esposito Seth Voelker, vagyis a Serpent Society nevű bűnözői csoportot vezető Sidewinder szerepét kapta. Ők indítanak pusztító támadást a Fehér Ház ellen.

Voelker a képregényekben egy közgazdászprofesszor volt, aki a Roxxon energiavállalat kemikáliáinak köszönhetően tett szert a teleportáció képességére. Ezt követően Sidewinder néven bűnözésre adta a fejét, és olyan szupergonoszokkal fogott össze, akiknek valamilyen úton-módon közük van a kígyókhoz - innen ered a Serpent Society elnevezés is. Egyébként kicsit sajnáljuk, hogy nem tartották meg a karakter eredeti öltözékét, vicces lett volna.

Sidewinder a filmben
Sidewinder a filmben

Sidewinder a képregényekben
Sidewinder a képregényekben

Emellett a szóban forgó előzetes megmutatja, hogy Thaddeus Ross elnök (Harrison Ford) a Bosszúállók újraszervezésével bízza meg a Sólyomból Amerika Kapitánnyá átvedlett Sam Wilsont (Anthony Mackie), és ha már az átvedlésnél tartunk, azt sem titkolja többé a Marvel, hogy maga Ross változik át Vörös Hulkká a történet egy pontján.

Van még egy "apróság", amiről érdemes szót ejteni a trailer kapcsán. Annak, aki naprakész az MCU-s produkciókat illetően, feltűnhetett, hogy a világ úgy tesz, minta semmi sem történt volna a 2021-es Örökkévalók végén, és nem emelkedne ki félig az Indiai-óceánból Tiamut gigantikus, márvánnyá merevedett porhüvelye. Nos, az Amerika Kapitány: Szép új világban a teremtmény maradványait adamantium-lelőhelyként azonosították, és meg is kezdték az értékes fém kinyerését.

Az Amerika Kapitány: Szép új világ nyitja a 2025-ös Marvel-filmek sorát, Magyarországon február 13-ától kezdik vetíteni a mozik.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)