Hirdetés

Kiderült, hogy egy igazi horrorszakértő felel a Robotzsaru sorozatért

|

Az Amazon Prime Videóra tervezett produkció várhatóan nem fog finomkodni.

Hirdetés

Paul Verhoeven 1987-es klasszikusa, a Robotzsaru egy komplett franchise-nak alapozott meg: kapott két folytatást, élőszereplős és animációs sorozatot, modern rebootot, valamint számos más adaptációt is, köztük a tavalyi RoboCop: Rogue City című videojátékkal a Teyon fejlesztésében.

A James Bond, a Rocky, a Csillagkapu, a Fargo és a Robotzsaru szellemi tulajdonok birtokosát, az MGM-et 2022-ben vásárolta fel az Amazon 8,5 milliárd dollárért azzal a céllal, hogy a jogok megkaparintásával még csábítóbbá tegye streamingszolgáltatását, a Prime Videót, tavaly pedig kiderült, hogy a vállalat nem kevesebb, mint 12 franchise újjáélesztésén gondolkodik, amelyek között ott van a Csillagkapu mellett a Robotzsaru is, amelyet kezdésnek sorozatként támasztana fel. 

Hirdetés

Most a Variety révén megtudtuk, hogy a Robotzsaru tévésorozatot Peter Ocko és James Wan fejlesztik, előbbi íróként, producerként és showrunnerként, utóbbi executive producerként produkciós cége, az Atomic Monster bevonásával. Ocko korábban olyan produkciókon dolgozott, mint a Parker Lewis sohasem veszít, a Sherlock és Watson, a Boston Legal - Jogi játszmák, a Halottnak a csók, valamint A hivatal, míg Wan olyan alkotásokat rendezett, mint a Fűrész, az Insidious, a Démonok között, a Halálos iramban 7 és az Aquaman-filmek, valamint egy rakás horror felett bábáskodott már. 

A Robotzsaru sorozat szinopszis szerint egy óriási technológiai konglomerátum együttműködik a helyi rendőrséggel, hogy a növekvő bűnözés ellen egy technológiailag fejlett végrehajtót vezessenek be - egy olyan rendőrt, aki félig ember, félig gép. Ez nagyjából úgy hangzik, mintha Paul Verhoeven 1987-es filmjének előzménye lenne, de egyelőre nem tudni, hogy reboot vagy spin-off lesz-e, így az is kérdéses, hogy az Alex Murphy-t alakító, már 77 éves Peter Weller visszatér-e valamilyen formában. A Variety szerint a projekt még a fejlesztés korai szakaszában jár, így sajnos várnunk kell a válaszokra. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)