Hirdetés

Kiállt Az akolitus sztárja mellett a Star Wars franchise másik színésze is

|

Kevés színész van a franchise egészében, aki úgy érezte volna a rajongók gyűlöletét, mint Ahmed Best, azaz Jar Jar Binks.

Hirdetés

A Disney egy évad után búcsút intett a Star Wars: Az akolitusnak, és bár nem adott hivatalos indoklást a bejelentés mellé, sokan azt feltételezik, hogy a gyűlölködő rajongók nyertek. Az internet egy része annyira rühellte az új szériát, hogy az online bombázásba még teljesen ártatlan, hasonló című produkciók is belekeveredtek. A hetekig tartó hisztéria után a sarkosabb kritikusok most ünnepelhetnek, míg a főszereplő, Amandla Stenberg a történetet gyászolja.

Stenberg közleményére válaszul Ahmed Best is belépett a kereszttűzbe. A színészt legtöbben Jar Jar Binksként fogják ismerni, hiszen ő adta a franchise talán leggyűlöltebb karakterének hangját. Ha valaki, akkor ő aztán megkapott mindent, amit a Star Wars rajongótábora képes kiadni magából.

Hirdetés

Ahmedet annyira szidták a Baljós árnyak premierje után, hogy már az öngyilkosságot is fontolgatta. Nem csoda hát, hogy teljes szívvel kiállt Stenberg szavai mellett:

"Mindig is támogatni fogom azokat a művészeket, akik 110 százalékot beleadnak a munkájukba és művészetükbe. Csillogj tovább @amandlastenberg királynő!"

Best a Baljós árnyak közelmúltbeli újravetítéseinél is nyilatkozott, és elmondta, hogy szerinte ezek a filmek mindig is reflektáltak a politikai valóságra. Ha akarjuk, ha nem, ez most sincs másképp.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)