Hirdetés

Kezdődik a One Piece 2. évadának forgatása, videón az összegyűlt a legénység

|

A keresés a kincsért hamarosan újra megkezdődhet, ahogy a Szalmakalapos kalózok tengerre szállnak.

Hirdetés

Hollywood végre elkezdte felfedezni a videojátékok adaptációjának vállalható módjait. Az ipar hosszú évtizedek után sikerrel adott ki szórakoztató produkciókat, de az animék és mangák kapcsán többnyire még mindig bukdácsolnak a filmesek. Az előszereplős feldolgozások sokszor teljesen mellélőnek, és bár a manga iránti rajongásom okán én a One Piece feldolgozást sem tudtam gondtalanul élvezni, az kétségtelen, hogy a nagyközönséget sikerült megfognia.

Hirdetés

Valamit eltalált a Netflix, mert az első évad premierje után többen is megkerestek azzal, hogy hogyan vágjanak bele a One Piece-b. Ha valamire jó volt az adaptáció, akkor arra mindenképp, hogy megismertette a világgal Eiichiro Oda csodálatos karaktereit.

Az őket megformáló színézsek most egyébként a második évad forgatására készülnek. Iñaki Godoy (Monkey D. Luffy), Emily Rudd (Nami), Mackenyu (Roronoa Zoro), Jacob Romero Gibson (Usopp) és Taz Skylar (Sanji) összeálltak a Going Merry fedélzetén, készen a következő kalandjukra.

A Szalmakalapos kalózok visszatérésére nekünk még hosszú hónapokat kell majd várnunk, de a lényeg, hogy a srácok már keményen melóznak az újabb epizódokon. Ti várjátok a folytatást?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)