Hirdetés

Kevin Feige-nek ez az egy feltétele volt Hugh Jackman visszatérésére a Deadpool & Rozsomákban

|

A rajongók pedig borzasztóan örülnek annak, hogy Feige ezt a feltételt szabta meg.

Hirdetés

Kevin Feige számára egyáltalán nem ismeretlen Rozsomák (leánykori nevén Farkas) mozifilmes karrierje, hiszen producerként maga is kivette a részét a Fox-féle X-Men adaptációk készítéséből. Itt ugyebár anno James Marsden karaktere, Küklopsz még viccelődött is azon, hogy Hugh Jackman Rozsomákja (bocsánat, akkor még Farkasa) az X-Men csapat mozifilmes szerkója, vagyis a fekete bőrruhák helyett szívesebben preferálna-e egy színes kezeslábast - magyarul a szuperhős eredeti, képregényhű szerkóját. 

A filmes ruhák aztán annyira beváltak, hogy maguk a Marvel Comics kiadásában megjelent X-Men képregények is átvették a bőrgúnyák alkalmazását, de persze később visszatértek az eredeti, színes jelmezekhez. Pont, ahogy Rozsomák is vissza fog térni ehhez a hamarosan érkező Deadpool & Rozsomák mozifilmben. Ehhez pedig Kevin Feige-nek elég nagy köze van.

Hirdetés

Márpedig azért, mert Feige egyetlen feltételt szabott, amikor szóba került az, hogy Hugh Jackman még egyszer visszatérjen legendás szerepéhez, egy, ezúttal már az MCU részét képező folytatásban: csak és kizárólag akkor volt hajlandó rábólintani erre, ha Rozsomák végre megkapja eredeti, sárga szerkóját, az ikonikus képregényes jelmezét. És mint tudjuk, ez pontosan így is lett.

Miden rajongó hálát adhat az MCU atyjának, most tényleg megkapjuk azt, amire már több mint 20 éve várunk. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)