Hirdetés

Kevin Feige továbbra is bizakodó a sanyarú sorsú Penge reboot kapcsán

|

Az MCU fejese beszélt kicsit arról a filmről, ami kapcsán nem sok büszkélkedni valója van a stúdiónak

Hirdetés

Nem egyszerű már visszaemlékezni arra, mióta is várjuk a Marvel új Penge moziját, úgyhogy segítünk: 2019 júliusában jelentették be a Mahershala Ali főszereplésével készülő filmet, ami aztán folyamatosan csúszott, a legújabb premierdátuma most épp 2025. november 7., de nem vennénk persze mérget, hogy tényleg ekkor fogjuk megkapni a rebootot. Mindenesetre most a Marvel Studios vezetője, Kevin Feige beszélt egy keveset a nem túl fényesen álló projektről.

A BlackTree TV-nek adott interjúban Feige elsősorban a héten érkező Deadpool & Rozsomákról mesélt, de szóba került a Penge film is. Feige úgy fogalmazott, hogy Deadpoolt csak és kizárólag egy R-besorolású (felnőtteknek szóló) filmben lehetett bevezetni az MCU-ba, és ugyanez a helyzet Pengével is, szóval még mindig az lehet a terv, hogy egy R-rated mozit készítenek.

Hirdetés

Feige úgy fogalmazott, hogy az elmúlt két évben az volt a legfontosabb a stúdió számára, hogy ne siessék el a dolgot, és biztosak lehessenek benne, hogy a megfelelő Penge filmet készítik el - azt biztos, hogy ennek kapcsán nem kapkodtak. 

Variety tavaly novemberi számításai szerint a Penge mozi legalább öt írót emésztett már fel, egy belsős forrás szerint volt egy pont, amikor az egészt sztorit átgyúrták egy nőközpontú "életre szóló leckét mesélő" történetté - ki tudja, azóta hol tart épp a szkript. Más szivárgások szerint a Marvel 100 millió dollár alatt akarja tartani a költségvetést, ami nem arra utal, hogy szuperprodukcióban gondolkodnak, illetve hatalmas sikerre számítanak. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)