Hirdetés

Kevesen adnak annyira őszinte választ, mint a Gru rendezője, akit egy élőszereplős Minyonok filmről faggattak

|

Mert hát miért is ne születne egy napon élőszereplős adaptáció a világ legsikeresebb animációs franchise-a alapján.

Hirdetés

Néhány éve a Disney ráeszmélt, hogy újra eladhatja régi klasszikusait élőszereplő formában, és nem tévedett, a legtöbb ilyen produkció tényleg nyomtatta a pénzt. Nem csoda hát, ha a konkurens Universal égisze alatt megvalósult Gru rendezője, Chris Renaud számára is feltették a kérdést, hogy mit szólna egy élőszereplős feldolgozáshoz.

Mivel a Gru franchise mostanra már 5,4 milliárd dollárt szedett össze a mozikban, kézenfekvő firtatni a jövőt, és azon lamentálni, hogy merre érdemes továbbhaladniuk az alkotóknak. Elméletben még az élőszereplős opciók nem elképzelhetetlenek, ám a rendező nem rajong az ötletért, és ezt világosan a Film Hounds magazin munkatársának tudtára adta.

Hirdetés

A kérdésre, miszerint a Minyonok valaha átkerülhetnének-e egy élőszereplős projektbe, egyértelmű választ adott.

"Atya ég, remélem, hogy nem."

Renaud nem tud arról, hogy zajlanának a háttérben ilyen tervekkel kapcsolatos tárgyalások, de ő maga meglehetősen ellenezné az ötletet.

"Számomra az határozza meg azt a világot, hogy animációval készült, és így megtehetünk benne olyan dolgokat, amelyekre másképp nem lenne lehetőségünk. Bezárni egy minyont egy automatába vagy felrobbantani Grút nem működne élőszereplősben. Ezek rajzfilmes ötletek, olyanok, amiket Tapsi Hapsi meséiben látnál."

A rendező hozzátette, hogy bármi megtörténhet, de személyesen neki nem tetszene az élőszereplős adaptáció ötlete. Hasonló érzéseket fogalmazott meg egyébként a Pixar vezető kreatív rendezője, Pete Docter is az Agymanók 2 premierje előtt. Ő egy élőszereplős L'ecsó remake "fancasting" kapcsán nyilatkozott a Time magazinnak, aminek újságírója potenciális Pixar remake-ekről faggatta:

"Nem, és lehet, hogy ez a kijelentésem még visszaharap majd, de zavar is az egész egyébként. Szeretek egyedi filmeket készíteni. Egy remake ötlete számomra nem kifejezetten érdekes."

Hozzátette, hogy nagyon nehézkes lenne az egész, és hogy a sztori nagyrészt azért működik mert egy animációs világ szabályait követik. Láthatóan mindkét kreatív ellene lenne az élőszereplős megvalósításoknak, amit a jelenlegi hollywoodi trendek fényében egy kicsit jó is látni.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)