Hirdetés

Kétszeres Guinness rekorder lett Wesley Snipes a Penge miatt

|

Hugh Jackman és Sir Patrick Stewart is versenyben volt az egyik rekordért.

Hirdetés

Ezen a ponton talán már késő visszafordulni, de reméljük, még nem, ezért csak annyit mondunk: aki még nem teljesen naprakész Marvelből, az most ne olvasson tovább.

Mindenki más viszont bizonyára örömmel fogadja majd, hogy a napokban két Guinness rekordot is beállított Wesley Snipes, aki 1998. és 2004. között három filmben alakította a Marvel vámpírvadászát. Bár a következő, 2025 novemberében mozikba kerülő filmben már nem őt, hanem Mahershala Alit láthatjuk, és az Arkane Lyon játékában is valaki más formálja majd meg a karaktert, a 61 éves színész nem tudja maga mögött hagyni legendás szerepét.

Hirdetés

Ha nem cameózik a Deadpool & Wolverine-ben, akkor Hugh Jackman lett volna az a színész, aki a leghosszabb időn át alakított élőszereplős filmben Marvel-karaktert, viszont így Snipes vitte el a címet, aki 25 évvel és 340 nappal debütálása után öltötte magára ismét a jelmezt. Korábban ezt a rekordot a Xavier professzort megformáló Sir Patrick Stewart tartotta.

Egyúttal Snipes lett az is, aki a leghosszabb szünet után tért vissza egy Marvel karaktert megformálni: 19 évet és 231 napot hagyott ki a Penge - Szentháromság óta. Ezt a rekordot eddig Alfred Molina tartotta, ő a Pókember 2-ben volt utoljára Doctor Octopus, mielőtt a Nincs hazaútban ismét a hálószövővel együtt láthattuk.

Snipest az évek során többször is próbálták rávenni a visszatérésre, de nemet mondott, amíg Ryan Reynolds fel nem hívta. Utóbbi egyébként szintén szerepelt a harmadik Pengében, de nem mint Deadpool, hanem mint Hannibal King.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)