Hirdetés

Két új Lady Gaga album érkezik a közeljövőben, az egyik az új Joker mozi kapcsán

|

Örülhetnek az énekesnő keményvonalas rajongói.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy Lady Gaga hamarosan két új albummal is meglepi rajongóit. Az énekesnő nemrég bejelentette, hogy következő stúdióalbumának első kislemeze jövő hónapban jelenik meg. Ezen kívül érkezik egy különleges filmzenei album is, amely a Joker: Folie à Deux című filmhez készült, ahol Gaga Harley Quinnt alakítja Joaquin Phoenix mellett. A soundtrack album címe Harlequin lesz, és 2024. szeptember 27-én jelenik meg, 13 dallal.

A bejelentést megelőzően Gaga több titokzatos posztot tett közzé Instagram-oldalán, amelyben sejtetett valamit a készülő albumról. A posztokban olyan üzenetek szerepeltek, mint "Készen állok az interjúmra", illetve "Ne mondd meg nekem, mit viseljek". A rajongók izgatottak, hiszen ezek a kis utalások nagy várakozást gerjesztettek az album megjelenése előtt.

Lady Gaga a közelgő Joker: Folie À Deux moziban Harley Quinn egy újragondolt változatát alakítja, a film pedig október 3-án érkezik meg a magyar mozikba. Az albumon szereplő dalok között több klasszikus sláger újraértelmezett változata is helyet kap, mint például a That's Entertainment. Gaga a film kapcsán elmondta, hogy ez a produkció teljesen eltér mindentől, amit korábban csinált, hiszen ez egy különleges, éneklős képregény-musical.

Hirdetés

Mindeközben az énekesnő dolgozik hetedik stúdióalbumán is, amelyet ideiglenesen LG7 néven emleget. Ez az album már hónapok óta készül, és bár keveset tudni róla, Gaga több stúdiófelvételt is megosztott a rajongóival. Az egyik ilyen együttműködés Bruno Marssal történt, akivel közösen készítették el a Die With a Smile című dalt. Az új dal azonban nem szerepel majd a LG7 albumon. Gaga elmesélte, hogy egy késő esti stúdiólátogatás során hallotta először a dal alapjait, majd együtt fejezték be a munkát azon az éjszakán.

Az album elkészítésében több Grammy-díjas producer is részt vesz, köztük Andrew Watt, aki a Rolling Stones legújabb albumán, a Hackney Diamondson is dolgozott, valamint olyan művészekkel is együttműködött, mint Elton John és Ozzy Osbourne. Gaga korábbi munkatársai, például Bloodpop és Benjamin Rice is szerepet játszanak az új album létrehozásában. Gaga a Chromatica Ball bemutatóján elárulta, hogy rengeteg új dalt írt és producerelt, hozzátéve, hogy ez az album eltér mindattól, amit korábban készített.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Az elkövetkező hónapok tehát izgalmasak lesznek Lady Gaga rajongói számára, hiszen két nagyon különböző album is megjelenik. Az LG7 várhatóan tovább feszegeti a zenei határokat, míg a Harlequin a Joker-film egyedi, zenei világát hozza el.

Harlequin tracklista:

  • Good Morning
  • Get Happy (2024)
  • Oh, When the Saints
  • World on a String
  • If My Friends Could See Me Now
  • That's Entertainment
  • Smile
  • The Joker
  • Folie à Deux
  • Gonna Build a Mountain
  • Close to You
  • Happy Mistake
  • That's Life
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)