Hirdetés

Készül Az ördög Pradát visel folytatása

|

Remake és folytatás - még mindig csak ennyi Hollywood receptje.

Hirdetés

Épphogy túl vagyunk a Bad Boys és a Beverly Hills-i zsaru feltámadásán, és az ördög már jelentkezik is a repetájáért. A Puck News (aminek információit később a The Hollywood Reporter is megerősítette) jelentette, hogy elkezdődtek Az ördög Pradát visel folytatásainak munkálatai. A 2006-os sikerfilm producere, Wendy Finerman ül ezúttal is a vezetői székben, és jó esély van David Frankel rendező visszatérésére is, aki jelenleg is tárgyal a stúdióval.

Ami a szereplőgárdát illeti, egyelőre se Meryl Streep, se Anne Hathaway, se Emily Blunt nem írtak alá semmit. Ettől függetlenül a forgatókönyv Streep és Blunt visszatérésének feltételezésével készül a jelentések szerint. Streep volt gyakorlatilag az első film legfontosabb és legikonikusabb alkotóeleme, így nélküle nem valószínű, hogy belevágnának bármibe is.

Hirdetés

Az ördög Pradát visel egy 2003-as, ugyanezen a néven megjelent regényből született, Lauren Weisberger tollából. A könyvnek volt két folytatása is "Revenge Wears Prada: The Devil Returns" és "When Life Gives You Lululemons" címekkel. Egyelőre nem tudni, hogy az írók ezeket fogják-e alapul venni, de adná magát.

Az első filmet a 20th Century Fox hozta össze, amit azóta a Disney bekebelezett. Így most már ők futják le az ördög következő körét, ami meg is magyarázza az egész produkció létezésének okát. A Disney nagyon szeret ismert klasszikusokra új várakat építeni, ami miatt a közönség kicsit izzadni kezd, hogyan hat majd ez arra a minőségre, amit annak idején éppen ezek a klasszikusok határoztak meg.

Ti mit gondoltok, mit remélhetünk a folytatástól?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)