Hirdetés

Készül a Pókember 4, Tom Holland elárulta, mikor indul a forgatás

|

A színész előtt sűrű év áll, három nagy blockbusterben is szerepelni fog.

Hirdetés

A 2021-es Pókember: Nincs hazaút eseményeinek köszönhetően Tom Holland Pókembere tiszta lappal indult, és a saját útját járhatja a Bosszúállók nélkül - ugyanakkor ne feledjük el, hogy a karakterre számít a Marvel Studios a következő csapatfilmekben is a Sonyval között egyezség keretében, így az elkövetkezendő években számíthatunk rá, hogy egyedül és többedmagával is visszatér Peter Parker.

Holland nemrég árulta el, hogy már olvasta is a média által Pókember 4-re keresztelt, következő Pókember film forgatókönyvét Zendayával együtt, és nagyon tetszett nekik, noha kell még rajta kicsit dolgozni. Most pedig a színész egy újabb helyzetjelentést adott a projektről. 

Hirdetés

Tom Holland a The Tonight Show with Jimmy Fallon című show vendége volt, ahol természetesen sok más mellett szóba került a Pókember 4 is. A műsorvezető rámutatott, hogy a jelentések szerint készül a következő rész, és sikerült kihúznia a színészből, hogy mikortól foroghatnak a kamerák:

"Igen, megtörténik. Jövő nyáron kezdjük a forgatást, minden készen áll, már majdnem ott tartunk, szuper izgalmas. Alig várom."

2025 nyarán kezdik el tehát a Pókember 4 munkálatait, de az előző részeket jegyző Jon Watts nem tér vissza rendezőként, a helyét a Shang-Chi és a Tíz gyűrű legendáját összehozó Destin Daniel Cretton veszi át. Hollandnak azonban meglehetősen sűrű lesz így a következő év, hiszen mielőtt nekilátna a Pókember 4-nek, még a jelentések alapján jelenése lesz Christopher Nolan új filmjének forgatásán, amely 2025 elején rajtolhat el, tavasszal pedig számít rá az Avengers: Doomsday stábja. Nem lehetetlen összeegyeztetni őket, de sűrű lesz. Viszont ha sikerül összehoznia, akkor 2026 három - valószínűleg legnagyobb - blockbusterében is szerepelni fog. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Egyébként a teljes beszélgetést Jimmy Fallonnal alább végignézhetitek: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)