Hirdetés

Kellemetlen: több jelenet is kiszivárgott a Sárkányok háza 2. évadának fináléjából

|

Hiába óvatoskodott az HBO, ellepték a TikTokot az évadzáró pillanatai.

Hirdetés

A jövő héten befejeződik a Sárkányok háza második évada a Maxon, a sorozat legújabb kedvcsinálója pedig hatalmas összecsapásra készít fel, brutális évadzárót ígérnek a készítők, ami nagyobbat fog szólni, mint egy váratlanul elcsattant csók. Sajnos némileg csorbítja mindennek az élét az, hogy bár az utolsó epizód csak augusztus 4-én kerül fel a Warner Bros. Discovery streamingszolgáltatására, már jóval előtte felkerült belőle mintegy 30 percnyi felvétel a TikTokra. 

A Variety beszámolója alapján a közösségi oldal egy fiókja a minap 14 videót töltött fel, amik egytől-egyig az évadzáró jeleneteit tartalmazták és lőttek le a rajongóknak ezáltal fontos momentumokat. 

Hirdetés

A Variety közlése szerint egyenként 50 és 100 ezer megtekintést generáltak a kiszivárogtatott anyagok, pár órával a közzétételük után pár órával azonban letiltották az említett TikTok-fiókot - persze az interneten semmi sem tűnik el nyomtalanul, a videók addigra eljutottak már a Redditre és a Twitterre/X-re is. Kísértetiesen hasonló forgatókönyv zajlott le a Sárkányok háza első évadának fináléja esetében is, akkor az HBO arra jutott, hog valamelyik európai, közel-keleti vagy afrikai partnertől szivároghattak ki a felvételek (a Trónok  harca is megszenvedte ezt, ott komplett epizódok kerültek fel a torrentoldalakra a hivatalos megjelenésük előtt). 

Az HBO az első szezonból tanulva szerette volna elkerülni az ismételt szivárgást, ezért olyan biztonsági intézkedéseket vezetett be, mint hogy a záró epizódot nem küldte el a sajtónak megtekintésre, de a jelek szerint ez sem volt elég, és valószínűleg újfent a nemzetközi partnerek valamelyike egyike a ludas a jelenetek kikerülésében. Ti találkoztatok már ezekkel TikTokon?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)