Hirdetés

Javában készül a Gen V második évada, megvan, mikor érkezhet a folytatás

|

Jó ideje tartanak a forgatások, az alkotók remek szezont ígérnek.

Hirdetés

Elég nagy volt a csend a V generáció, avagy Gen V második évada körül mióta az alkotók annyit azért elárultak, hogy a tragikus hirtelenséggel elhunyt Chance Perdomo szerepét nem fogják más színésznek adni. Most azonban már tudni lehet, mivel ezt az Amazon MGM Studios vezetője, Vernon Sanders is megerősítte: a Gen V második évadának forgatása már két hónapja tart.

Kiderült továbbá az is, hogy 2025-ös megjelenést céloznak meg a készítők, szóval jövőre sem maradunk a The Boys világa nélkül - az anyasorozat ötödik, egyben utolsó évada ugyebár 2026-ban fog megérkezni a jelenlegi tervek szerint.

Hirdetés

Sanders a következőket mondta The Wrapnek:

"Imádjuk a Gen V-t. A második évad nagyon erősnek ígérkezik. Nyilvánvalóan voltak nehézségeik Chance [Perdomo] elvesztésével, de végül úgy gondolom, hogy a The Boys minden rajongója nagyon fogja szeretni ezt a második évadot, és várják majd, hogy lesz-e folytatás. Már a gyártásban vagyunk. Már néhány hete, valószínűleg egy-két hónapja forgatunk, és remélem, hogy jövőre megjelenik."

A vezető megerősítette továbbá azt is, hogy a stúdió nyitott további spin-off sorozatok elindítására is, a The Boys ötödik évada tehát még messze nem a teljes lezárás, csak egy korszak vége lesz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)