Hirdetés

James Gunn az összes Suicide Squad képregényt elolvasta, mielőtt elkezdett dolgozni a filmen

|

A rendező nem viccel, ha háttérmunkáról van szó. Miután az összes Suicide Squad képregénnyel végzett, még mindig nem állt meg, és újabb DC Comics füzetek után nyúlt.

Hirdetés

Legyen végül bármilyen is az új The Suicide Squad mozi, annyi bizonyos, a rendezőjét nem lehet majd azzal vádolni, hogy esetleg ne ismerné azt az alapanyagot, amivel elkezdett dolgozni. James Gunn ugyanis nemrég elárulta, minden egyeses Suicide Squad elolvasott a forgatások megkezdése előtt. 

Hirdetés

Alapvetően is nagy rajongója a Suicide Squad füzeteknek, de az új film munkálatai előtt újra átolvasta a teljes kánon, bepótolta azokat a képregényeket is, amik ezidáig esetleg kimaradtak volna a számára. Sőt, még itt sem állt meg, állítása szerint ugyanis miután végzett az összes Suicide Squad képregénnyel, elkezdte falni a különálló Harley Quinn sztorikat is. Gunn úgy fogalmazott, hogy a forgatások idejéig számítva valószínűleg nagyjából Harley Quinn történeteinek 85%-át is elolvasta. 

Jelenleg a The Suicide Squad utómunkája zajlik, ha pedig minden jól megy, akkor 2021 augusztusában is meg megnézhetjük majd, hogy Gunn rajongása és képregényes ismeretei tényleg egy ütős Öngyilkos osztag mozihoz segítették-e a nézőket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)