Hirdetés

James Gunn megerősítette, hogy az élőszereplős produkciókban is felbukkan a Creature Commandos egyik karaktere

|

Rick Flag Sr. legalább annyira fontos szereplő lesz, mint Nick Fury az MCU-ban.

Hirdetés

Frank Grillo nemcsak a közelgő Creature Commandos című DC Comics animációs sorozatban adja Rick Flag Sr. hangját, hanem élőszereplős formában is megjelenik majd több DC projektben, köztük a Peacemaker tévésorozat második évadában, valamint a nagyon várt új Superman filmben, amelyet 2025-re terveznek bemutatni.

James Gunn egy Entertainment Weeklynek adott interjúban erősítette meg Grillo szerepét, és elmondta, hogy a karakter különböző oldalait fogják bemutatni az egyes említett projektekben.

Hirdetés

Gunn Rick Flag Sr. szerepét ahhoz hasonlította, ahogy Nick Fury (Samuel L. Jackson) összekötötte a korai MCU-s filmeket. Rick Flag Sr. összetett morális jellem, akit a Creature Commandosban és a Superman filmben is láthatunk majd. Az előbbi még idén debütálni fog a Max streaming platformon, az utóbbi pedig jövő júliusban érkezik meg a mozikba.

Az eredeti, képregényes Rick Flag Sr.-t John Ostrander író és Luke McDonnell rajzoló alkották meg, a karakter először az 1987-es Secret Origins #14-ben bukkant fel. Az idősebb Flag egy második világháborús veterán, egyúttal a Suicide Squadron nevű csapat vezetője. Végül egy náci szuperfegyver, a  War Wheel okozta a vesztét. Fia, Rick Flag Jr. vezette az Öngyilkos Osztag modern inkarnációját - ő szerepelt is a mozifilmekben, Joel Kinnaman alakította.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)