Hirdetés

James Gunn is megszólalt Chris Pratt lehetséges DC-s szerepével kapcsolatban

|

A rajongók abszolút számítanak a Galaxis Őrzői visszatérésre, csak egy másik univerzumban, másik nevekkel.

Hirdetés

Még messze vagyunk attól, hogy James Gunn DC-s filmes univerzuma teljes gőzzel beindulhasson, de a rajongók persze már kombinálnak. A közösségi oldalakon például sokan feltételezik, hogy Gunn le fogja szerződtetni Chris Prattet, de már a teljes Galaxis Őrzői csapat is említve volt néhány posztban.

Egyébként nem teljesen indokolatlan a feltételezés, lévén Gunn és a stáb régóta barátok, és ez nem fog megszakadni a marveles karrier végével sem. Ettől függetlenül még nem tudni, hogy mi igaz a pletykákból, és ezt Gunn legutóbbi kommentárja sem tette sokkal egyértelműbbé.

Hirdetés

A Threadsen folytatott beszélgetések során merült fel legutóbb a pletyka, miszerint Chris Pratt szerepet kap majd a DCU-ban. James Gunn válasza egyértelmű volt, még ha nem is kifejezetten segítőkész:

"Egy közeli barátom, szóval folyton beszélgetünk erről."

Gunn tehát nem takargatja, hogy igen, beszél Prattel egy lehetséges szerepről. Egyelőre csak annyi biztos, hogy a Galaxis őrzőinek csapatából Sean Gunn mindenképp átköltözik a DC-hez, de ez adott volt James és Sean kapcsolatára való tekintettel. Hogy Pratt és a többiek hova férnének be, az még kérdéses.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)