Hirdetés

Ízelítőt kapott az Alien sorozat, de sajnos még sokat kell várni rá

|

A produkció mögött a Légió, a Dr. Csont és a Fargo tévésorozatok alkotója áll.

Hirdetés

Nagyon pörög most az Alien franchie: a Fede Alvarez rendezésében készült mozifilm, az Alien: Romulus hasít a pénztáraknál és a kritikusok is szerették, így nem meglepő, hogy a rendező már azon töri a fejét, hogy szívesen összehozna egy Alien vs. Predator filmet a 2022-es Predator előzményfilm, a Préda készítőjével, mindeközben pedig két videojáték is formálódik a háttérben. 

Az egyik a jövőre várható Aliens: Fireteam Elite folytatása lesz, amot még nem jelentettek be hivatalosan, a másik pedig a hátborzongató VR-élményt kínáló Alien: Rogue Incursion, ami már idén év végén befut. Ezzel azonban még nincs vége a közelgő projektek listájának, mivel egy élőszereplős sorozat is szerepel rajta, ami egy meglehetősen tapasztalt filmes vezényletével készül. 

Hirdetés

2020-ban hallottunk először az Alien sorozatról, amely mögött az FX tévécsatorna (amely a Disney tulajdonában van) és Ridley Scott áll producerként, a showrunner pedig az a Noah Hawley lett, akinek többek között a Fargót, a Légiót és a Dr. Csontot is köszönhetjük. Az Alien: Earth eseményei Ripley története előtt játszódnak a Földön, Sigourney Weaver karaktere és a többi ismert karakter így nem lesz benne, viszont így is izgalmasnak ígérkezik a koncepció. A premissza szerint amikor egy titokzatos űrhajó lezuhan a bolygónkon, egy fiatal nő (Sydney Chandler) és katonák egy csapata szemtől szemben találják magukat életük legnagyobb fenyegetésével. 

A Timothy Olyphantot (A törvény embere, Fargo) is felvonultató szereplőgárda egyelőre nem bukkan fel az Alien: Earth legelső teaserében, viszont a címszereplő beköszön: 

A sorozat egyelőre nem rendelkezik napra pontos premierdátummal, csupán annyi bizonyos, hogy valamikor 2025-ben rajtol majd el a Hulun, vagyis mi a Disney+-on keresztül láthatjuk majd. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)