Hirdetés

Ismét Magyarországra jön a The Offspring, nem is akármilyen vendéggel

|

Hét év után újra nálunk lép fel a sokak fiatalkorát meghatározó zenekar.

Hirdetés

Az idén már fennállásának negyvenedik évét ünneplő The Offspring utoljára 2018-ban játszott Magyarországon, akkor Budapesten, a Tüskecsarnokban léptek fel, de előtte is jártak már nálunk például a FEZEN-en. A Live Nation jövőre, egész pontosan 2025. október 31-én ismét elhozza őket, ezúttal az MVM Dome-ba.

A The Offspring zenéje nem csak a punk műfaj kedvelőinek lehet ismerős, hiszen egy rakás Crazy Taxi játékban, a Tony Hawk's Pro Skater 4-ben, a Forza Horizon 3-ban, a Riders Republicban, illetve a Guitar Hero és Rock Band sorozat részeiben is hallhattuk őket.

Hirdetés

Vendégként csatlakozik hozzájuk a Simple Plan, akik ha másról nem, arról ismerősek lehetnek, hogy ők írták a 2002-es Mizújs, Scooby-Doo? főcímdalát, aminek magyar változata is készült. Kevesebb játékban használták a zenéjüket, de hallható volt egy-két daluk a Disney's Extreme Skate Adventure-ben és a Project Gotham Racing 2-ben is.

A koncertre jegyet venni először október 15-én 10 órától lehet, ekkor még csak azok próbálkozhatnak, akik előrendelték az új lemezt. Ezt követően a regisztrált Live Nation tagok jönnek október 16-án 10 órától, majd mindenki más október 18-án 10 órától szerezheti be jegyét.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)