Hirdetés

Ilyen lesz majd Fáklya ruhája az új Fantasztikus Négyes filmben

|

A D23 Expón megvillantották Fáklya retrófuturisztikus gúnyáját, ami máshogy néz ki, mint a korábbi posztereken.

Hirdetés

Az első promóciós anyagok közzétételét követően nem volt nehéz kitalálni a később megerősített tényt, miszerint az új Fantasztikus Négyes film, vagyis a The Fantastic Four: First Steps nem az MCU fő, 616-os számú világában fog játszódni, hanem egy alternatív univerzumban

A D23 Expón természetesen nem mehettek el szó nélkül a készülő mozifilm mellett, a helyszínen résztvevő rajongók egy rövidke videóüzenetet nézhettek meg, amelyet a stáb a forgatás alatt rögzített. Ebben most számunkra Joseph Quinn szerkója lesz a legérdekesebb.

Hirdetés

Quinn ugyanis Johnny Stormot, azaz Fáklyát alakítja a The Fantastic Four: First Stepsben, és ahogy azt az alábbi fotón ti is megnézhetitek, egy meglehetősen retró hatású jelmezt fog kapni (ezt a film eddig mutatott környezete alapján sejteni is lehetett, ugyanakkor a ruha máshogy néz ki, mint amit a korábbi, rajzolt posztereken láthattunk).

A The Fantastic Four: First Steps a jelenlegi tervek szerint 2025 júliusában fog mozikba kerülni - persze csak akkor, ha a Disney és a Marvel addig nem kavarja meg a mozis naptárat, amire bármikor megvan az esély. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)