Hirdetés

Ijesztőnek ígérkezik az új Marvel-sorozat, a WandaVízió spin-offja

|

A Kathryn Hahn főszereplésével készült Agatha All Alongról a Marvel Studios tévés részlegének vezetője árult el néhány dolgot.

Hirdetés

Miután a Marvel Studios (és még inkább az azt birtokló Disney) úgy döntött, hogy szellősebbre rendezi a premiernaptárját, a mozifilmek közül egyedül a Deadpool & Rozsomák maradt, a sorozatok esetében pedig az Echo és az X-Men '97 után a WandaVízió egyik karakterének, Agatha Harkness önálló szériája lesz a következő. A boszorkányos kalandot a vállalat többször is átnevezte, mielőtt májusban megkapta a premierdátumát, azonban a Marvel nem kényeztetett el minket infókkal.

A jelenleg Agatha All Along néven futó produkcióról annyit tudunk, hogy a Wandavízió eseményei után játszódik, amikor is a Skarlát Boszorkánnyal (Elizabeth Olsen) való összecsapás után a címszereplő igyekszik visszaszerezni az elveszített hatalmát, ehhez pedig szövetségeseket keres.

Hirdetés

Az Agatha All Along szeptember 18-án debütál a Disney+on, méghozzá dupla epizóddal, majd hetente érkezik új rész, amely így elhúzódik egészen Halloween utánig, ami nem véletlen. A Marvel Studios streaminges és tévés részlegének feje, Brad Winderbaum az Official Marvel Podcast vendégeként beszélt róla, hogy a show nemcsak egy szórakoztató időtöltés lesz, mint amit Agatha előadott a WandaVízióban, hanem valójában eléggé ijesztő lesz: 

"Az Agatha nagyon szórakoztató, de kifejezetten félelmetes és elég drámai is lesz egyben. Ő egy elképesztő antihős. A sorozat becsalogat majd mindenkit a halloweeni móka ígéretével, és mielőtt észrevennéd, már meg is ríkatott. Ijesztő lesz a Marvel mércéjével mérve. Ez egy igazi halloween show halálos tétekkel. Szórakoztató, de veszélyes is."

Azt se felejtsük el, hogy az Agatha All Along szám népszerűségét meglovagolva a sorozatnak lesznek zenei betétei is, ugyanis az említett Primetime Emmy-díjas dalt író Robert Lopezt és Kristen Anderson-Lopezt felkérték, hogy hozzanak össze még több fülbemászó szerzeményt. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A szereplőgárdát egyébként olyan színészek erősítik Hahnon kívül, mint Aubrey Plaza (Nagyfater elszabadul, Légió), Patti LuPone (Amitől félünk, Amerikai Horror Story) és Joe Locke (Heartstopper), aki a jelentések alapján Skarlát Boszorkány egyik fiát, Wiccant keltheti életre. 

Ti bele fogtok majd nézni a spin-offba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)