Hirdetés

Így még soha nem fogdosta a saját fenekét Ryan Reynolds és Hugh Jackman

|

Oké, persze egy ilyen helyzetben mindannyian megtennénk, de nem mi vagyunk Deadpool & Rozsomák.

Hirdetés

Nyakunkon a Deadpool & Rozsomák bemutatója, ezerrel pörög a marketinggépezet, amiről az Xbox sem akart lemaradni. A napokban már beszámoltunk róla nektek, hogy érkezik a Deadpool Xbox-kontroller, amelyen nem egyszerűséggel a szuperhős nemesebbik felét simogathatjuk majd unalmunkban, de ha valakinek éppen Rozsomák segge lenne a kézreállóbb élmény, akkor ő sem marad hardveres támogatás nélkül.

Bármikor, de tényleg bármikor meglett volna a világ e technikai újítás nélkül, de van benne valami csodálatosan szerethető, bájosan primitív varázs, amire maguk a színészek, Ryan Reynolds és Hugh Jackman is ráéreztek, amikor az IGN.com kamerája előtt unboxingolták saját hátsójukat, hogy aztán meg is simogassák azt. 

Hirdetés

Itt látható a nagy találkozás:

@ign Ryan Reynolds & Hugh Jackman FEEL the Xbox cheeky controllers inspired by Deadpool & Wolverine! #deadpool #wolverine #xbox #controller #unboxing #marvel #disney #accessories #marvelstudios #mcu #shawnlevy #ryanreynolds #hughjackman #videogames #ign #gaming #gamingontiktok #deadpoolandwolverine ♬ original sound - IGN

A 18+ korhatárbesorolással érkező film körüli hype egyre nagyobb, mi is epekedve várjuk már, sajnos eléggé magasan vannak az elvárásaink, meglátjuk, sikerül-e megugrania Deadpoolnak ismét ezt az egyébként teljesen szubjektív mércét. A legutóbbi előzetes mindenesetre eléggé odatette magát:

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)