Hirdetés

Így fog kinézni a Lény a Fantasztikus Négyes filmben - lesifotó készült róla a forgatáson

|

Örülhetnek a rajongók, a Marvel visszatért az eredeti dizájnhoz.

Hirdetés

Idén be kellett érnünk egyetlen MCU-s mozifilmmel, a Deadpool & Rozsomákkal, de jövőre mindjárt négyet is kapunk, köztük az új Fantasztikus Négyessel. A hivatalosan The Fantastic Four: First Steps címet viselő alkotás a tervek szerint július végén debütál a mozikban, és a címbéli szuperhőscsalád (Reed Richards - Pedro Pascal, Sue Storm -  Vanessa Kirby, Johnny Storm - Joseph Quinn és Ben Grimm - Ebon Moss-Bachrach) mellett olyan karakterekkel ismerteti meg a nézőket, mint a bolygófaló Galactus (Ralph Ineson), valamint a hírnökeként szolgáló Ezüst Utazó (Julia Garner). Sőt, ha minden igaz, ebben a filmben bukkan fel majd először - várhatóan egy stáblistás jelenetben - a Robert Downey Jr. alakította Doctor Doom.

A filmet a VandaVízión edződött Matt Shakman rendezi, és mint azt a Marvel megerősítette, egy alternatív univerzumban játszódik majd, az 1960-as éveket idéző, retrófuturisztikus kulisszák között, amire a multiverzum évekkel ezelőtt bevezetett koncepciója teremtette meg a lehetőséget.

Hirdetés

Trailerre még egy jó darabig nem számíthatunk, mivel az Amerika Kapitány: Szép új világ (február) és a Thunderbolts (május) is hamarabb érkezik, a Marvel marketingesei pedig nyilván előbb ezekre a filmekre kívánnak fókuszálni. Ez azonban nem jelenti azt, hogy időnként ne kerülnének nyilvánosságra a produkcióval kapcsolatos információk, vagy akár a forgatáson lőtt fényképek. Az egyik ilyenen épp a Lény maszkját véglegesítik a jelmezébe beöltözött és alaposan kitömött Ebon Moss-Bachrachen vagy egy őt helyettesítő dublőrön. Ebből pedig világosan látszik, hogy a karakter kinézete most áll a legközelebb ahhoz, ahogy annak idején Stan Lee és Jack Kirby megálmodta.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)