Hirdetés

Így előzte meg a Marvel a Deadpool & Rozsomák cameóinak idő előtti kiszivárgását

|

Mindent megtettek annak érdekében, hogy eltereljék a figyelmet a valódi meglepetésekről.

Hirdetés

Hivatalosan holnap robban be a hazai mozikba az idei nyár egyik legjobban várt hollywoodi blockbusterje, a Deadpool & Rozsomák (friss és ropogós kritikánkat itt olvashatjátok). A Marvel már korábban sem rejtette véka alá, hogy rengeteg vendégszereplőt vonultat majd fel a mozi, és mint kiderült, annak érdekében, hogy elkerüljék a cameók idő előtti kiszivárgását, hajlandóak voltak a végletekig elmenni.

A Deadpool & Rozsomák vezető producere, Wendy Jacobson nemrégiben a GamesRadarnak adott interjújában mesélt egy keveset a vendégszereplőkről. Elmondta, elképzelhető, hogy olyan hamis információk keringenek velük kapcsolatban a neten, amelyeket a Marvel indított, ugyanis így próbálták elterelni a figyelmet a film nagy meglepetéseiről.

Hirdetés

"Lehet, hogy volt némi trükközés és félrevezetés az interneten vagy személyesen a titoktartás érdekében."

- fogalmazott Jacobson.

A producer úgy folytatta:

"Nem tudom sem megerősíteni, sem cáfolni a filmben megjelenő cameókat, de annyit elmondhatok, hogy az esetlegesen felbukkanó vagy fel nem bukkanó karakterek tekintetében mindig is fontos volt számunkra, hogy ebben a filmben semmi ne tűnjön szenzációhajhászatnak. Bárki is tűnik fel, annak fontos történeti célja van, azaz van eleje, közepe és vége a karakterívének. Határozottan egy közös munkafolyamat eredménye volt, hogy meglássuk, ki illik bele és ki nem."

Meglehet, hogy az egyik ilyen kamu Vinnie Jones Juggernautja volt. A színész már márciusban elmondta, hogy bár megkeresték a szereppel kapcsolatban, testi és lelki okokra hivatkozva végül visszautasította az ajánlatot. Hatalmas megdöbbenés érte a rajongókat, amikor egy néhány hónappal később kiadott előzetesben néhányan Juggernautot vélték felfedezni, majd elkönyvelték, hogy Jones pusztán nem mondott igazat. Ki tudja, lehet, hogy a színész valójában csak a Marvel utasításait követte... Kiderül a filmből.

A Deadpool & Rozsomák most csütörtökön, azaz július 25-én kerül a magyar mozikba, így hamarosan mindenki részese lehet a cameók áradásának.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)