Hirdetés

Ian McKellen nem szeretné, hogy bárki más játssza el Gandalfot

|

Nagyon nem örülne, ha nem ő bújhatna ismét Gandalf bőrébe.

Hirdetés

Ian McKellen a brit This Morning című műsorban beszélt az új A Gyűrűk Ura filmről, amelynek munkacíme ugyebár The Hunt for Gollum. A színész elmondta, hogy még nem tud sokat a filmről, de 2025-ben várható a forgatókönyv. A film Andy Serkis rendezésével készül, aki korábban Gollum szerepében tűnt fel az eredeti mozifilmekben. McKellen szeretne visszatérni Új-Zélandra, ha lehetősége lesz rá, és elmondta, hogy nem szeretné, ha más játszaná Gandalfot, hasonlóan ahhoz, ahogy a Harry Potter filmekben Dumbledore-t két színész játszotta.

McKellen arról is beszélt, hogy két új A Gyűrűk Ura film készül, de nem biztos, hogy a The Hunt for Gollum két részes lesz.

Hirdetés

A Warner Bros. Discovery már megerősítette, hogy több új, Középföldén játszódó filmet is tervez. McKellen most hangsúlyozta, hogy még nem olvasta a forgatókönyvet, és nem tudja, mikor és hol forgatják a filmet. Bár a korábbi mozis adaptációk Új-Zélandon készültek, lehetőség van arra is, hogy a jelenlegi technológia segítségével Londonban forgassanak, de ő inkább Új-Zélandot részesíti előnyben.

A The Hunt for Gollum várhatóan 2026-ban kerül bemutatásra, de addig is érkezik egy új A Gyűrűk Ura film, csak épp animációs formában. Ez nem más, mint a The War of the Rohirrim, amely decemberben kerül a mozikba. Az új film Pörölykezű Helm és Hera hercegnő történetét meséli el.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)