Hirdetés

Ian McKellen még visszatérhet Gandalfként

|

A színész biztató nyilatkozatot adott, de a Warner Bros. Discovery csapatának kapkodnia kell magát, ha azt akarja, hogy összejöjjön a dolog.

Hirdetés

Ian McKellen korunk egyik legnagyobb színésze, aki maradandót alkotott a mozikban és a színpadon is, és akinek olyan ikonikus szerepek kötődnek a nevéhez, mint Magneto és Gandalf. McKellen májusban ünnepelte a 85. születésnapját, de hallani sem akar arról, hogy nyugdíjba vonuljon, sőt nagyon is aktív: folyamatosan játszik a színházban, és a forgatások tekintetében is aktív: tavaly szinkronizált kisfilmben, kritikust játszott egy játékfilmben (The Critic), idén pedig hallhattuk a Ted sorozat narrátoraként, szerepelt a Hot White Heist 2 podcastban és az új Hamlet drámában is. 

Éppen amiatt, hogy továbbra is javában dolgozik, A Gyűrűk Ura rajongók azóta reménykednek a visszatérésében Gandalfként, amióta kiderült, hogy új mozifilmmel bővül a franchise. Az Andy Serkis rendezésében, Peter Jackson produceri felügyeletével formálódó alkotás címe The Hunt for Gollum lesz, és bár Gollamra fog fókuszálni, sok más ismerős karakter is felbukkanhat benne

Hirdetés

Az Aragornt játszó Viggo Mortensen és maga McKellen is megemlítették korábban, hogy szívesen bújnának ismét a legendás karaktereik bőrébe, ha a körülmények adottak, Gandalf megformálója pedig most aThe Big Issue interjújában elárulta, hogy meg is keresték az új projekt kapcsán:

"A Gyűrűk Ura iránti lelkesedés nem lanyhul... Ennél többet nem mondhatok. Csak annyit mondtak, hogy lesznek még filmek, amikben Gandalf is felbukkan, és remélik, hogy újra el fogom játszani őt. Hogy mikor? Nem tudom. Hogy mi van a forgatókönyvvel? Még nincs kész. Úgyhogy jobb, ha kapkodják magukat."

A színész nemrég leesett a színpadról, és csúnyán megütötte magát, eltört a csuklója is, jelenleg a felépülésre fókuszál, idén már nem is vállal új projektet, de a BBC Breakfastnek nyilatkozva kihangsúlyozta, hogy szó sincs visszavonulásról, jövőre visszatér a színészethez.

Valószínűleg ekkor fog kezdődni az új A Gyűrűk Ura film forgatása is, amelyet 2026-ban tervez bemutatni a Warner Bros. Discovery, ezt pedig még egy film követheti szintén Serkis rendezésében, de arról még kevesebb információnk van. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)