Hirdetés

Hivatalos: véget ért a James Gunn-féle Superman forgatása

|

A rendező közösségi média oldalán számolt be a fejleményekről.

Hirdetés

Régóta tartott már a James Gunn által dédelgetett új DC-s moziverzum (DCU) nyitófilmjének, a Supermannek a forgatása, ahol még Christopher Reeve fia, Will Reeve is jelen volt, hiszen egy rövid cameo erejéig felbukkan majd a filmben - bár elmondása alapján a munkálatokat kifejezetten idegőrlőnek találta.

A forgatás jelentős része az Egyesült Államokban, Cleveland városában zajlott, majd a stáb Cincinnatibe költözött át, ahol a minap be is fejezték a munkát.

Hirdetés

Erről a film felett bábáskodó James Gunn számolt be, aki egy, az első forgatási héten készült stábfotóval karöltve az alábbi sorokat írta X/Twitter-bejegyzésében:

"És ezennel vége. Isten áldja a színészeket és a stábtagokat, akiknek elkötelezettsége, kreativitása és kemény munkája életre keltette ezt a projektet. Olyan filmet akartam készíteni, ami egy jó emberről szól egy olyan világban, ami nem mindig az. És az a jóság, kedvesség és szeretet, amivel nap mint nap találkoztam a forgatáson, inspirált és hajtott előre, amikor úgy éreztem, túlságosan ki vagyok merülve ahhoz, hogy magamtól továbblépjek."

Úgy folytatta:

"Köszönöm mindannyiótoknak a szívem legmélyéről. Megtiszteltetés volt számomra. A cél a Superman elkészítése volt, az oda vezető út pedig tele volt fáradsággal, nevetéssel, érzelmekkel, ötletekkel és varázslattal, amiket mind megosztottunk egymással a forgatáson - és ezért örökké hálás leszek."

A DCU első mozifilmjének bemutatójára - jelen állás szerint - 2025 július 11-én kerül sor az Egyesült Államokban; az új Supermant David Corenswet fogja alakítani, akit nemrégiben a film forgatásán kaptak lencsevégre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)