Hirdetés

Hivatalos: véget ért a Scarlett Johansson főszereplésével készülő Jurassic World: Újjászületés forgatása

|

Maga Frank Marshall, a film producere számolt be a fejleményről.

Hirdetés

A néhai Michael Crichton regényeire épülő Jurassic Park, illetve Jurassic World franchise a Universal történetének legjövedelmezőbb befektetései közé tartozik: eddig hat mozifilm készült cirka 1,15 milliárd dollárból, melyek összesített jegybevételei meghaladják a 6 milliárdot. Ennek ismeretében egyáltalán nem meglepő, hogy a stúdiónak esze ágában sincs leállni, olyannyira nem, hogy Gareth Edwards vezényletével már le is forgatta a hetedik filmet.

A Jurassic World: Újjászületés (eredeti címén Jurassic World Rebirth) stábja júniusban cuccolt át Thaiföldre, hogy nekilásson a forgatási munkálatoknak, amelyek 106 nap és egy máltai kitérő után szeptember 27-én értek véget az utolsó helyszínen, az Egyesült Királyságban. Erről Frank Marshall, a film producere számolt be az X-en.

Hirdetés

Öt évvel járunk a Jurassic World: Világuralom eseményei után a hivatalos leírás szerint, és ennyi idő alatt bizonyossá vált, hogy néhány elszigetelt területet leszámítva az Egyenlítő körül, a Földön nem alkalmasak a körülmények hosszabb távon a dinoszauroszpopuláció fennmaradásához. Az egyik trópusi bioszférában élő három legnagyobb őslény azonban felbecsülhetetlen értékkel bír: az ő genetikai anyaguk jelenti a kulcsot az orvostudomány történetének legnagyobb áttöréséhez.

Ezeknek a mintáknak a megszerzése azonban nem gyerekjáték, ezért a feladatot egy specialistára, a Scarlett Johansson által alakított Zora Bennettre bízzák. Bennett és csapata a küldetés során találkozik egy hajótörést szenvedett családdal, majd együtt bukkannak rá egy a világ elől évtizedek óta gondosan elrejtett, megrázó titokra.

Egyelőre kínosan ügyel arra a Universal, hogy ne osszon meg részleteket a cselekménnyel kapcsolatban, reméljük, hogy a trailerek sem fogják majd elspoilerezni a fél filmet, ahogy az manapság sajnos szokássá vált. Johansson mellett Mahershala Alit (Zöld könyv - Útmutató az élethez) láthatjuk majd Zora csapatának vezetőjeként, Jonathan Bailey (A Bridgerton család) egy paleontológust alakít, míg Rupert Friend (Homeland: A belső ellenség) a küldetést finanszírozó gyógyszeripari konszern képviselőjét fogja játszani. A bajba jutott család fejét Manuel Garcia-Rulfo (Az igazság ára), a gyermekeit pedig Luna Blaise (Amerika Huangjai), David Ianoco (Halott Fiúk Nyomozóiroda) és Audrina Miranda alakítják. Feltűnik még továbbá a filmben Philippene Velge, Bechir Sylvain és Ed Skrein (Rebel Moon) is, bár az ő szerepük még nem tisztázott.

A David Koepp (Jurassic Park) forgatókönyvéből készült Jurassic World: Újjászületés amerikai bemutatóját 2025. július 2-ára tűzte ki a Universal.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)