Hirdetés

Hivatalos: új streamingszolgáltató érkezik Magyarországra

|

Elsőként a Magyar Telekom ügyfelei merülhetnek el az AMC saját szolgáltatása, a SELEKT tartalomkínálatában.

Hirdetés

Nem elég, hogy egyre többe kerülnek, egyre többen is lesznek a hazánkban elérhető streamingszolgáltatások, ami komoly dilemmát okoz a potenciális előfizetőknek. Az ár mellett a tartalom mennyisége és minősége éppúgy fontos szempont lehet számukra, mint a lokalizált filmek, sorozatok és egyéb műsorok aránya, amikor arról döntenek, hogy melyikre költsék a pénzüket, fenntartsanak-e párhuzamosan két vagy több előfizetést.

Nincs tehát könnyű helyzetben az a cég, amely új szereplőként lépne be a magyar piacra, a frissen debütáló SELEKT-nek azonban egyelőre nem kell éles helyzetben megméretnie magát, mivel az AMC Networks International Central and Northern Europe (AMCNI CNE) és a Magyar Telekom megállapodás értelmében a több mint 1800 órányi szórakozást ígérő tartalomkínálatot kizárólag a távközlési szolgáltató ügyfelei fedezhetik fel. Közülük is csak azok, akik a megfelelő Telekom TV (Szuper Családi HD, Szuper Családi Mozi, M, L, L + Max, L + Netflix) vagy IPTV (Szuper Családi HD, Szuper Családi Mozi, M, L, L + Max, L + Netflix) díjcsomaggal rendelkeznek, és fontos tudniuk, hogy az új szolgáltatás bevezetése nem növeli a költségeiket. A SELEKT-fiókhoz legfeljebb 5 eszköz regisztrálható, és párhuzamosan 3 streamet lehet futtatni. 

Hirdetés

A sajtóközlemény szerint a SELEKT a család minden tagja számára teljes körű szórakozást nyújt, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy gyermek- (Thomas, a gőzmozdony), ismeretterjesztő- (Tabukról tabuk nélkül, Tiltott Zónák) és gasztroműsorokat (Jamie Oliver) éppúgy találunk a kínálatában, mint élő sportközvetítéseket (Kézilabda Bajnokok Ligája, MLB, NBA), sorozatokat (The Walking Dead - The Ones Who Live) és filmeket (Éhezők viadala, Torrente). Az AMC saját gyártású produkciói mellett a Spektrum, a TV Paprika és a Sport TV műsoraiból is szemezgethetnek az előfizetők, de a Sport1-en és a Sport2-n élőben közvetített meccseket is visszanézhetik egy hétig.

Elindul a SELEKT mellett a jóval korlátozottabb tartalomkínálattal bíró SELEKT Light is, amelyet egyszerű regisztrációval bárki elérhet, és ezáltal belekóstolhat az AMC saját gyártású műsoraiba, például megnézheti a sorozatok első epizódját. Megszűnik viszont ezzel párhuzamosan az AMC Mikro.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)