Hirdetés

Hivatalos: remake készül minden idők egyik legjobb westernjéből

|

A Clint Eastwood főszereplésével forgatott Egy maréknyi dollárért a zsáner egyik alapköve.

Hirdetés

Hatvan évvel ezelőtt, 1964-ben mutatták be a mozik az alig több mint 200 ezer dollárból készült Egy maréknyi dollárért készült filmet, amely egy szempillantás alatt sztárt faragott Clint Eastwoodból, és közben mintegy mellékesen a befektetett összeg közel százszorosát kereste meg a jegypénztáraknál. A Sergio Leone rendezte spagettiwestern két nem kevésbé híres folytatást is kapott, a Pár dollárral többért, valamint A Jó, a Rossz és a Csúf nem hiányozhat senkinek a bakancslistájáról, aki képben szeretne lenni a műfaj meghatározó darabjait illetően.

Az Ennio Morricone felejthetetlen dallamaival kísért produkció egyébként nem titkoltan Kuroszava Akira 1961-es klasszikusa A testőr nyomán készült, voltaképp annak a nem hivatalos remake-je, tehát innen nézve van valami karmikus abban, hogy most az Egy maréknyi dollárért is új feldolgozást kap.

Hirdetés

A Deadline beszámolója alapján remake-et az európai és a hollywoodi filmgyártás veteránjai tervezik tető alá hozni, nevezetesen Gianni Nunnari (300) és Simon Horsman (Magazine Dreams) producerek a Euro Gang képviseletében, akikhez csatlakozott Enzo Sisti (Ripley), az FPC produkciós vállalattól, de kiveszi majd a részét a munkálatokból az a római Jolly Film is, amelyik az eredeti filmet készítette.

Más részlet egyelőre nem ismert, így még az is kérdéses, hogy változtatnak-e például a történeten, amely egy névtelen, városról városra vándorló pisztolyhősről szól, aki két rivális családot játszik ki egymás ellen.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)