Hirdetés

Premierdátumot kapott Jason Segel és Harrison Ford sorozatának második évada

|

Nem is kell már olyan sokat várnunk a Direkt terápia folytatására.

Hirdetés

Hatalmas sikert aratott a Jason Segel és Harrison Ford főszereplésével készült Direkt terápia (Shrinking), amely 2023 januárjában mutatkozott be az Apple TV+ felületén. A tíz epizódos sorozatban egy gyászoló pszichiáter (Jason Segel) úgy dönt, hogy felrúgja a terápia szabályait, és őszintén megosztja gondolatait a klienseivel. Ezzel azonban nemcsak a páciensek, hanem saját életébe is hatalmas változásokat hoz, ebből pedig egy egészen megmosolyogtató dramedy kerekedik, amelyet csak ajánlani tudunk mi is mindenkinek, mivel remek forgatóköny, színészi munka, szerethető karakterek, és nem sablonon fordulatok emelik ki a streamingre jellemző sorozatdömping középszerűségéből.

Az Apple TV+ a minap bejelentette, hogy október 16-án debütál majd a második évad, ami a rajongók legnagyobb örömére 10 helyett 12 részes lesz. Segel és Ford mellett a folytatásban visszatér majd Jessica Williams, Christa Miller, Lukita Maxwell és Michael Urie is.

Hirdetés

További érdekesség, hogy az ősszel érkező második évadban vendégszerepelőként tűnik majd fel a sorozat társalkotója, Brett Goldstein, bár az ezzel kapcsolatos részleteket egyelőre titokban tartják. A folytatásra tehát már nem kell olyan sokat várnunk, addig is az alábbi beharangozó videóval hangolódhatunk a második évadra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)