Hirdetés

Hivatalos: premierdátumot kapott a Shrek 5, számos színész visszatér

|

Miután Eddie Murphy kifecsegte, a DreamWorks is kénytelen volt megerősíteni a Shrek 5 létezését.

Hirdetés

A 2001-ben, tehát több mint 23 évvel ezelőtt bemutatott Shreket három folytatás követte, de egyre bizarrabb mémek, meg Shrek-alapú rave-bulik is köztudatban tartották a franchise-t. A kritikusok nem dicsérték túl az újabb filmeket, de annyi pénzt hoztak, hogy nem volt kérdés, folytatni kell-e - csak az, hogy mikor.

Erre most kaptunk választ: a Dreamworks bejelentette, hogy 2026. július 1-jére tűzte ki a Shrek 5 premierjének dátumát, és azt is elárulta, mely színészek térnek vissza korábbi szerepeikhez (ami nekünk, mivel egy animációs filmről van szó, talán egy kicsit kevésbé érdekes, de egyébként nem árt róla tudni).

Hirdetés

A rövid megerősítő posztban, amit alább láthattok, szerepel Mike Myers (Shrek), Eddie Murphy (Szamár) és Cameron Diaz (Fiona) neve is, ám gyanúsan hiányzik Antoino Banderasé, aki Csizmást, a kandúrt szólaltatta meg. Ő ugye más utakon jár már egy ideje, két saját filmben is láthattuk, de könnyen lehet, hogy ide is visszatér.

A 12 másodperces bejelentő videóhoz tökéletes dalt választottak - kár, hogy ezt a Smash Mouth énekese, Steve Harwell már nem élhette meg.

A fent leírtakon kívül még semmi egyebet nem tudni, de a premier még messze van, várunk türelemmel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)