Hirdetés

Hivatalos: női énekessel folytatja a Linkin Park, már egy új dalt is kiadtak

|

Hét évvel Chester Bennington halála után kész teljes erővel visszatérni a zenekar.

Hirdetés

Néhány napnyi feszültségkeltés után végre leleplezték a Linkin Park új felállását. A 2017 nyarán elhunyt Chester Bennington helyére Mike Shinoda mellé Emily Armstrong érkezett, aki a Dead Sara énekeseként vált ismertté, és az "arénarock-korszak Janis Joplinjaként" aposztrofálják. Ezzel együtt Rob Bourdon dobos is távozott a zenekarból, helyét Colin Brittain vette át, aki számos sikeres zenekar, köztük a Papa Roach számára is írt dalokat, vagy közreműködött producerként, nem mellesleg részt vett a League of Legendshez készült Legends Never Die elkészítésében is.

A bejelentéssel együtt megjelent a zenekar november 15-én debütáló új lemezének első dala is, a The Emptiness Machine, amit alább hallgathattok meg.

Hirdetés

A Mike Shinoda, Brad Delson, Dave Farrell és John Hahn, valamint most már Armstrong és Brittain által alkotott új Linkin Park most egy hatállomásos turnéra indul, érintve Los Angelest, New Yorkot, Hamburgot, Londont, Szöult és Bogotát, majd 2025-től aktívan koncerteznek. Tegnap néhány rajongót meghívtak Los Angelesbe, ahol már az új felállást láthatták játszani. Ezt élőben közvetítették, itt még rövid ideig visszanézhető.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)