Hirdetés

Hivatalos: megvan az élőszereplős Alien sorozat címe, ami számos kérdést felvet

|

A jövőre érkező produkció az 1979-es klasszikus, A nyolcadik utas: a Halál előzményeként szolgál.

Hirdetés

Jó érzés most Alien-rajongónak lenni, mert aki aktív részese lenne az univerzum eseményeinek, két játék érkezésére is készülhet: egyrészt még az év vége előtt befut az Alien: Rogue Incursion VR-platformokra, másfelől - bár hivatalosan még nem jelentették be - egy szivárgás alapján úgy tűnik, hogy akár már 2025-ben megjelenhet az Aliens: Fireteam Elite 2.

Annak az igényeit pedig, aki passzív élményre vágyik, az augusztusban debütáló Alien: Romulus, valamint az FX jövőre várható Alien sorozata fogja kielégíteni. A produkció minőségét illetően bizakodásra ad okot, hogy a Légió és a Fargo kreátora, Noah Hawley felügyeli, aki a Fargo Emmy-jelölése kapcsán a Varietynek adott interjúban elárulta, hogy végeztek a forgatással, most jön az utómunka.

Hirdetés

Saját bevallása szerint kimondottan kedveli az alkotási folyamatnak ezen szakaszát, mivel nem szorítja annyira az idő. Eddig négy órányit látott az általa nagyszabásúként jellemzett produkció rendezői vágatából, és azon dolgozik, hogy kitalálja, filmes szempontból mi akar lenni a sorozat.

Az viszont már az FX elnöke, A sógun és a Fargo jelölései miatt igencsak elégedett John Langraf szájából hangzott el, hogy a Sydney Chandler, Timothy Olyphant és Alex Lawther főszereplésével forgatott sorozat az Alien: Earth címet viseli. Ebből pedig nehéz nem arra következtetni, hogy a cselekmény legalább részben a Földön játszódik majd, ami felvet pár kérdést is. Például azt, hogy eljuthattak-e xenomorfok a bolygónkra évtizedekkel azelőtt, hogy a Nostromo legénysége rábukkant az LV-426-on a tojásokra.

Langraf egyébként nagyon bízik az Alien: Earthben, azt szeretné, ha sokáig futna, és Hawley legalább két további évadot megírna, mielőtt a Fargo estleges hatodik évadával foglalkozna.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)