Hirdetés

Örülhetnek a rajongók, tényleg elkészül a Zöld Lámpás tévésorozat

|

Zöld utat kapott a Lámpások címmel készülő új produkció, amelynek két főhőse John Stewart és Hal Jorden lesz.

Hirdetés

Ahogy épülget James Gunn saját DC moziuniverzuma (DCU), úgy kapunk egyre biztatóbb híreket az érkező projektekről. Ezek közé tartozik a Lámpások című sorozat, ami az újonc John Stewartra és a Zöld Lámpás Alakulat legendás alakjára, Hal Jordenre koncentrál.

A két karakter Amerika szívben fog nyomozni egy sötét, az egész univerzumra veszélyt jelentő titok után. Gyakorlatilag egy sci-fi, képregényes buddy cop történetre számíthatunk.

Hirdetés

A krimik terén jelentős tapasztalattal rendelkező, Emmy-díjra jelölt Chris Mundy (True Detective: Night Country, Ozark) felel majd a sorozatért, akit az Emmy-díjas Damon Lindelof (HBO Watchmen, A hátrahagyottak) és az Eisner-díjas Tom King (Mister Miracle, Supergirl) segítenek majd az írói és a vezető produceri székekből. A szereposztást még sajnos nem ismerjük azon túl, hogy Nathan Fillion alakítja majd a harmadik Zöld Lámpást, Guy Gardnert. Hal Jordan és John Stewart színészeit viszont egyelőre nem leplezték le.

A bejelentéshez James Gunn és Peter Safran, a DCU fejesei a következőt fűzték hozzá:

"Nagyon örülünk, hogy Chris, Damon és Tom vezetésével ezt a korszakalkotó DC-címet elhozhatjuk az HBO-ra. John Stewart és Hal Jordan a DC legkedveltebb karakterei közül kettő, a Lámpások pedig egy teljesen eredeti detektívtörténetben kelti őket életre, amely szerves részét képezi annak az egységes DCU-nak, amelyet jövő nyáron a Supermannel indítunk útjára."

Kíváncsian várjuk a sorozat érkezését, de jelenleg már annak is örülünk, hogy a Zöld Lámpás ikonikus figurái jó kezekbe kerültek. Az új széria csak jobb lehet, mint a 2011-es Zöld Lámpás mozifilm, amit anno Martin Campbell rendezett - ennek főszereplője volt ugyebár Ryan Reynolds.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)