Hirdetés

Hivatalos: az egyik legkeményebb szuperhősre épül a The Boys előzménysorozata, jön a Vought Rising

|

Egészen az 1950-es évekig megyünk vissza az Amazon Prime Video új sorozatában.

Hirdetés

Tegnap kezdetét vette a film-, sorozat-, képregény- és videojáték-rajongók nagy éves dzsemborija, a San Diego Comic-Con, ahol az Amazon nagy erőkkel képviselteti magát. Az alkalomra egyebek mellett A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi második évadának vadonatúj előzetesével készült a streamingben (Prime Video), film- és sorozatgyártásban (Amazon MGM Studios), valamint játékfejlesztésben és -kiadásban (Amazon Games) is érdekelt vállalat, ám azoknak sem kellett csalódniuk, akik a The Boys szériával és mellékszálaival kapcsolatos hírekre voltak kíváncsiak.

Először is zárt ajtók mögött levetítették a Gen V jövőre érkező folytatásának első kedvcsinálóját, amelyből helyszíni beszámolók alapján megtudhattuk, hogy az évadzáróban lekapcsolt hallgatók közül többet is visszavisznek a Godolkin Egyetemre, ahol a Hazafi szolgálatában álló Cate (Maddie Phillips) fogadja őket. Az intézmény új igazgatót kapott (őt Hamish Linklater alakítja), aki jobb és nagyszerűbb dolgokat ígér az új tanévre. És persze a kötelező cameo sem maradhatott el, ezúttal Mélység (Chace Crawford) ruccant át a spin-offba egy villámlátogatás erejéig.

Hirdetés

De nem ez volt a franchise-hoz kötődő legizgalmasabb fejlemény az SDCC-n, ugyanis Eric Kripke, a The Boys showrunnere elárulta, hogy készül egy újabb spin-off Vought Rising címmel. Az 1950-es évekbe helyezett, csavaros krimiként leírt produkció a Vought eredettörténetét ismerteti meg a nézőkkel. Az előzménysorozat központi karaktere a Jensen Ackles által alakított Katonasrác lesz, kinek ereje Hazafiéval vetekszik, és az alkotók visszahozzák akkoriban Clara Vought néven ismert Viharfrontot (Aya Cash) is.

Premierdátum még nincs, de tekintve, hogy a Gen V második évada 2025-ben várható, a The Boys fináléja rá egy évre, így nem okozna meglepetést, ha egészen 2027-ig kellene gyakorolnunk a türelem nemes erényét, hogy láthassuk a Vought Risingot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)