Hirdetés

Henry Cavill szerepet kapott egy animációs sorozat filmes adaptációjában

|

Az előszereplős Voltron filmről még mindig keveset tudni azon kívül, hogy mindenki kedvenc hollywoodi kockája is benne lesz.

Hirdetés

Miközben Cavill maga mögött hagyja épp a The Witcher főszerepét, és teljes lendülettel küzd a Warhammer 40,000 sorozat túléléséért, szerepet kapott egy Amazon-projektben. A streamingóriás épp arra készül, hogy élőszereplős adaptációt rakjon össze a Voltron című animációs szériából, ami az évek során több folytatást és spin-offot is megélt. Az egész Voltron-világot a '80-as évek animéi ihlették, így rengeteg rajongót szedett össze magának az elmúlt évtizedben.

Az adaptáció részleteiről még nem árultak el sokat, azt leszámítva, hogy a rendezésért az a Rawson Marshall Thurber felel, aki a Red Notice és a Skyscraper írásáért és rendezéséért is felelt. Thurbernek már a forgatókönyve is megvan a melóhoz, amit együtt írtak Ellen Shanmannel.

Hirdetés

Egyelőre nem ismert, hogy Cavill melyik karaktert alakítja majd, a stábból egyelőre csak őt és Daniel Quinn-Toye-t ismerjük. Utóbbi egy relatíve új szereplője Hollywoodnak, aki Tom Hollandon keresztül nyerte el belépőjét az álomgyárba. A páros együtt dolgozott a Romeó és Júlia egyik színpadi feldolgozásán, Pókember pedig láthatóan elégedett volt a munkájával. Kíváncsiak leszünk majd, hogy mit alakít Henry Cavill mellett.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)