Hirdetés

Határozatlan időre bezár az A38, elmaradnak a koncertek

|

Az árvízveszély miatt kellett így döntenie a stábnak.

Hirdetés

Ma hajnaltól harmadfokúra emelkedett az árvízkészültség a Dunán, világosan látszik, hogy nagyon komoly helyzettel kell szembenézni. Ezzel rezonál az a Facebook-poszt is, amit nemrég az A38 tett közzé.

Az A38 Hajó közleményt adott ki, miszerint a Duna vízszintjének emelkedése miatt a hajó holnap, vagyis szeptember 17-től határozatlan időre bezár. Az étterem szeptember 16-án a megszokott nyitvatartás szerint üzemel, míg szeptember 17-én csak 10:00 és 14:00 között lesz nyitva.

Hirdetés

A stáb folyamatosan nyomon követi az árvíz előrejelzéseit, és a programok pontos megtartásáról a vonatkozó Facebook eseményekben, az a38.hu-n, valamint e-mailben és egyéb közösségi média platformokon tájékoztatják a látogatókat. Az A38 Hajó reméli, hogy minél hamarabb újra megnyithat, és kéri a vendégek türelmét.

Az elkövetkező napokban gyakorlatilag folyamatosan jönnének a koncertek az A38 Hajón, de értelemszerűen ezek most mind-mind elmaradnak.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)