Hirdetés

Hát persze, hogy az Alien: Romulus is kap saját popcornos vödröt - sőt, egyből kétfélét is

|

Lassan már állandó kelléke lesz a friss blockbustereknek a különleges kukoricás bödön.

Hirdetés

Hosszú ideig nem fogjuk tudni kiverni a fejünkből a Dűne: Második rész bemutatójával együtt a mozibüfékbe érkezett extrém popcornos vödröt, ami egy homokférget formázott (ez egyébként az SNL csapatát is megihlette), később pedig a Deadpool & Rozsomák tudta emelni a tétet egy újabb tematikus bödönnel.

Nos, a legújabb hírek szerint az Alien: Romulus premierje kapcsán is lehet számítani hasonló relikviákra, két amerikai mozihálózat is saját termékekkel készül - arról sajnos nem tudni, hogy ezek bármilyen formában elérhetőek lesznek-e majd idehaza is.

Hirdetés

Elsőre az AMC Theaters villantott meg egy rövidke teaser videót a saját kreációjáról. Nagyon úgy fest, hogy egy klasszikus vödörről van szó, amit kedvesen átölel egy arctámadó (facehugger).

Ennél egy fokkal egyedibb megoldásban gondolkodott a Regal Theaters csapata, ebben a mozihálózatban ugyanis egy konkrét xenomorf fejet kapunk, ennek tetejéből kell kieszegetni majd a kukoricát.

Nektek melyik verzió jött be jobban?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)